понедельник, 6 марта 2017 г.

Предметная неделя румынского языка


SĂPTĂMÂNA LIMBII ŞI LITERATURII ROMÂNE!
Săptămâna 27 februarie – 03 martie a fost proclamată Săptămâna Limbii şi Literaturii Române în Liceul nostru.
În ziua de luni ( 27 februarie 2017) s-a dat start Săptămânii și s-a prezentat programul de activități pe parcursul acesteia. Programul special a început de luni cu afişarea gazetelor de perete tematice, a desenor reflexive şi a expoziţiilor personale ale elevilor.


Fotoreportaj: Marţi 28.02.2017 – a avut loc concursul “Eruditul ”. La acest concurs au participat elevii din clasele a 7-a.Miercuri 01 martie 2017 – “ BUN VENIT MĂRŢIŞOR 2017“. Elevii clasei a 8-a au avut onoarea de a împarte mărţişoare profesorilor din liceu.


Joi 02 martie 2017 – în sala festivă a avut loc concursul literar ”Eminescu – Luceafărul , EU - o mica stea”. Concursul a fost gândit în scopul de a-i aduce pe elevii claselor a X-XII-ea cât mai aproape de viața și activitatea lui Eminescu. Concursul literar a avut o importanţă deosebită pentru elevii clasei a XII-ea. Ei au manifestat interes pentru valorile artistice ale literaturii române, dar şi şi-au verificat cunoştinţele , cât şi pregătirea de BAC. Participanţii concursului şi-au dezvoltat creativitatea şi gîndirea critică. Opera lui M.Eminescu va rămâne perpetuu în inimile noastre.

...

Комментариев нет:

Отправить комментарий